Savirinne

Savirinne

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Ihania asioita tapahtuu, kylä kehittyy!

Kauklahteen on tullut Reilu Koti puoti ja Kuntoklubi. Olen aivan innoissani molemmista! 
Meidän kylällä on aloittanut Reilu Koti niminen puoti. Etsippä se facebookista ja tykkää. Reilu Koti puodissa on reilun kaupan sisustustuotteita, naisten reilun kaupan vaatteita, sekä kierrätettyjä naisten juhlavaatteita, kodin huonekaluja ja sisustustarvikkeita. Reilu Koti puoti on ihanassa vanhassa talossa ja siellä on kertakaikkisen ihmeellinen hyvä henki. Tässä muutama kuva kaupan ostoksista. Minä muuten saatan silloin tällöin olla puodilla tuuraamassa.
Meidän keittiön matto, tässä juuri ensipesun jälkeen. Tosi hyvin kesti pesua!
Tyyny, mistä koirakin tykkää ;)

Kaunis tuikkukippo. (kuvat kännykkäkameralla, eli ei ihan priimaa)

Täällä on myös uusi liikuntapaikka nimeltään Kauklahden Kuntoklubi K3. Sekin löytyy facebookista. Ostin avajaisista itselleni anytime kuukausikortin ja olen nauttinut mahtavista vetäjistä ja hyvistä ryhmäliikunta tunneista. Esimerkkinä:  tabata, corestretch, kiertoharjottelu, yoga flow ja kehonhuolto. 

Aloitamme Kuntoklubin kanssa yhteisen kehokuuri valmennusryhmän, jossa minä valmennan ravintoasioissa ja kuntoklubilta saa halutessaan henkilökohtaisen liikuntaohjelman, henkilökohtaista personal training ja hierontapalveluita. Järjestämme kehonkoostumusmittausta, tietoiskuja ravinnosta ja liikunnasta ja suomalaisista superfoodeista. Jos haluat mukaan niin ota äkkiä yhteyttä! Olen viime syksynä tänne blogiin kirjoitellut omasta kehokuuristani ja tuloksista mitä sain. Omasta kehokuuristani innostuneena olen aloittanut noin vuoden mittaisen ravintoasiantuntija koulutuksen.

Eikä siinä vielä kaikki, olen perustamassa yrityksen. Yritykseni tekee bisness coachingia, eli yksilö ja tiimi valmennusta liittyen johtamiseen, liike-elämän muutoksiin ja uramuutoksiin. Lisäksi tarjolla on työelämän kehittämishankkeita ja hyvinvointi valmennuksia. Kaikki kolme minulle sydäntä lähellä!

 Aika monta asiaa samassa blogikirjoituksessa, mutta kun kaikki tapahtuu samaan aikaan. Saatte siis vähän maistiaisia hengästyttävästä keväästäni... :)

Aurinkoista maaliskuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti