Savirinne

Savirinne

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tartuin sutiin!

Nyt hiihtoloman kynnyksellä sain pitkästä aikaa tartuttua sutiin. Entinen keittiönkomero on siis edellisten asukkaiden toimesta pistetty aiemmin umpeen keittiön puolelta. Nyt ennen muuttoa se avattiin toiselta puolelta  ja siitä tehtiin eteisen naulakko.

Maalaushomma jäi minulle ja se sutiin tarttuminen on siis kestänyt vähän pidempään. Ei ihme että mua kammostutti maalaaminen, taas oli kampaajalla käynnin jälkeen heti vitivalkoisia pilkkuja tukassa ja  jumppahousuista tuli maalaushousut. Noo... siitä edellisestä jumpastakin tosi paljon aikaa -eli ei se sen puolesta niin suuri vahinko ole! Näin hieno se on maalattuna. Toki tietysti tämä ei ole täysin valmis vielä, lattialistat täytyy maalata ja lattiamaalin punaista ei ole vielä hommannut kaupasta. Ennen ja jälkeen tuloksia voit verrata aikaisemman postauksen kuvaan, jossa näkyy kaamea ryökkiö vaatteita, imuri ja muuttolaatikoita.

 

Tänään hiihtolomailtiin ihan kotinurkilla. Meidän vieressä on pikkuihmisten koulu ja pellolle oli tehty UNICEF hiihtoa varten hiihtorata ja nuotiopaikka. Hiihtelimme siinä ympyrää, laitettiin nuotio ja paistettiin makkaraa. Jälkkäriksi oli korppuja, hilloa ja lämmintä mehua. Nam!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti