Savirinne

Savirinne

torstai 24. lokakuuta 2013

Maja ja toiveita universumilleKesällä päätimme rakentaa pikkuihmisten kanssa puumajan omalle pihalle. Projekti eteni kesän ja syksyn kuluessa reippaasti ja nyt alkaa olla valmista. Kuvassa vilahtelee myös naapurin pikkuihminen.
 

      
Rakenteet tehtiin tukevasta lankusta, kulmaraudoilla, ruuveilla ja upotuksilla kestäväksi.
 Seinissä pääajatuksena on käyttää käytettyä, maalattua lautaa, mitä vanhempaa sen parempi. Pitäisi olla aika tarkkana mitä universumille toivoo, sillä heti kun tämän olin ääneen sanonut, niin samana iltana hajosi kauniin sininen penkki allekirjoittaneen alta! Kun ne siniset laudat oli naputeltu majaan, hajosi savirinteen talon alkuperäinen puutarhakeinu, eli vaaleanvihreätäkin löytyy. Kellarista poistettiin pesuhuoneen kattopanelia, joka sitten naputeltiin seinäksi ja maalattiin kaksiväriseksi. Ennen sisäänmuuttoa puretuista komeroista on sinapin värisiä karmeja on käytetty ja naapurilta saatiin ripaus punaista!
Ikkuna on mummolan navetan vanha ikkuna. Ikkunan keskipuu kaluttu hampailla, olen yrittänyt miettiä mikähän eläin sitä on kalunnut? Lehmä, hevonen, possu, kalkkuna tai kanat...Yritin päätellä missä kohtaa ikkuna on ollut, mutta taidan siihen tarvita vähän sukuapua.
Tälläinen maja meillä!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti