Savirinne

Savirinne

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Lunta ehkä huomenna?

Tuntuu ihan oudolta... ei siis se, että tulisi lunta, lumen aika on jo...mutta kun... keittiö on 'ihan' valmis -jääkaappikin on tullut, hellan päällä on ritilä, pesukoneen ja tiskikoneen edessä on verhotanko. Pesukoneen ja tiskikoneen edestä puuttuu enää verho, joka on vain pesua ja lyhentämistä vailla. Joskus paljon myöhemmin korjailen keittiön lattian paria maalaamatonta tai eriväristä kohtaa, kunhan saan hommattua oikean vanhan vihreän sävyn.

Alapiha on myllätty ja viemäriputkea siirretty, roskalava on poissa ja valo on viritelty pihapuuhun. Kuistilla on valot. Makkarit on kunnossa, lattiat maalattu ja huonekalut taas paikoillaan. Olohuoneen ja yläkerran makkarin lattia hiotaan ja maalataan vasta sitten joskus. Pomppukanilla on oma hieno ovi omaan huoneeseensa, joka on tehty vaatehuoneesta. Olohuone on käytössä, sohvalle ei tarvitse enää kömpiä sängyn yli. Vähän ehkä pitää pyöritellä huonekaluja olkkarissa ja sinne saa sitten kuusen, ihan kohta.

Kylppäriremppa on loppusuoralla, seinät ja lattia on kaakeloitu, saumattu ja vaikutelma on nyt vielä avara ja valoisa. Huomisesta alkaen sinne tungetaan suihkukaappi, lavuaari ja pytty. Eiköhän siitä tule taas tunnelmallisen kodikasta ja tiivistä. Eteinenkin ehkä siivoutuu jossain vaiheessa. Vähän kyllä jään kaipaamaan jätelavaa!

Ihan kun nyt olisi oikea aika opiskelun, itsensä kehittämisen ja remppaamisen parista hakeutua taas töihin, ihmisten ilmoille ja tienaamaan rahaa laskujen maksuun ja uusien projektien suunnitteluun. Mukavaa pimeän aikaa! Minusta olisi kiva, jos jätät jonkun jäljen käynnistäsi.
(Siirretty Marraskuun 2012 kirjoitus)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. han keittiön vihreätä lattiaa? Siitä minäkin tykkään, se löytyi lattiamatto kerrosten alta. Toi toisessa kuvassa olevamonenkirjava lattia, missä on vihreätä, ruskeata ja raakapuuta, oli alakerran makkarin alkutilanne. Nyt se on hiottu ja maalattu vaalean harmaaksi. Kurkkasimme lattiaa parketin läpi tehdyn reiän kautta ja just siitä kohtaa näkyi ruskea. Ja sen olisin ihan kelpuuttanut käyttöön. Totuuden paljastuttua vähän hirvitti, mutta hyvä siitä tuli.

      Poista