Savirinne

Savirinne

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Mustavalkoista








Mihinköhän sitä on niin kiire? Eipä oikeastaan ole kiire, mutta puuhakasta. Nyt täytyy yritää rauhoittaa tekemisiä ja koti jouluksi, muutamia pikkujuttuja jäljellä.
 
Tässä muutama kuva juuri valmistuneesta kylppäristä. Sinne tuli kauan sitten ystävältä vaihtokaupassa saatu kaappi allaskaapiksi ja oma vanha peili. Altaan alta taso on vielä vahaamatta. Muut tavarat on sitten rautakauppatavaraa: pyttyä, hanaa, lamppua, suihkukaappia ja laattaa. Kylppärin alkuperäinen ovi on tosi kapea, varmaankin joku komeron ovi, sinne ei ihan kaikkein isoimmat mahdu. Olen tosi tyytyväinen timpuri Mikon tekemisiin, samoin putki- ja sähköfirmaan. Saa kysellä lisätietoja, jos asia on ajankohtainen.
 
Katselin, että yllättäen löytyy aika paljon mustavalkoista, keittiössäkin musta jääkaappi ja kylppärissä lattialaatat ja muuta. Siitä inspiroituneena tähän myös kuva meidän vanhasta kapakkapianosta. Pianon päällä on meillä pikkuihmisten perinteinen tonttutehdas. Se on sitten kaikkea muuta kuin mustavalkoinen! Pihalla on kaunista kun valkoinen lumi peittää maan. Mukavaa Joulun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa Joulun odotusta!
    Hieno kylppäri....tykkään. "Mä haluun mennä Erjan vessaaaaan...."!:)

    VastaaPoista
  2. Tuu vaan, tarjoon jonotusnumero lappusen tarvittaessa :)

    VastaaPoista