Savirinne

Savirinne

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Radiohiljaisuus

Niin no...nyt on 2 viikkoa jo muutosta ja ei vielä yhtään blogikirjoitusta, koska sain laajakaistan vasta tänään. Muuton jälkeen neljäs päivä päivä oli t ä y d e l l i n e n ! Olin saanut muuttolaatikot pois, tavarat paikoilleen, piano tuotiin taloon ja kaikki perennatkin oli istutettu kukkapenkkiin. Olohuoneeseen on puhkaistu uusi kulkuaukko ja entisestä keittiönkomeroista on tehty eteisen puolelle naulakko. Nopeaa, tehokasta ja SUURI kiitos kaikille jotka auttoivat!
Sen jälkeen tehokkuustrendi onkin omalta osaltani mennyt pelkästään alaspäin! Aina kun hain tavarakuorman vanhan kodin liiteristä tai saunalta, kasa jäi olohuoneen lattialle. Rojua on joka puolella, keittiön pöydällä on seitsemässä eri pinossa tehtävälistoja, laskuja, kurssipapereita, muuttopapereita, työjuttuja ja erilaisia puhelin, laajakaista, sähkö ja viemärisopimuksia ja tietenkin remppaan liittyviä esitteitä ja lehtiä.
Viime viikolla olin koulutuksessa ja kaikki mitä taloon ehdin kantaa jäi olohuoneen lattialle ...no...paitsi ruokakassin sisältö. Nyt alkaa sitten pikkuinen keittiöremppa, eli pakkaan taas huomenna keittiön muuttolaatikoihin. Pesukonetta ei ole kiinnitetty vielä, puhtaita vaatteita ei juurikaan ole, syödään mikroruokaa kertakäyttöastioista ja eletään taas pahvilaatikoiden keskellä. Kyseessä on systeemiteoreettinen ilmiö ja vain pienen pieni muutos: keittiöön tulee pesukone ja siksi hella vaihtaa paikkaa. Nooooo, samalla päätin että lisäksi 10 vuotta vanhat keittiönkaapit korvataan 60vuotta vanhoilla yläkerrasta purettavilla keittiönkaapeilla, lavuaari ja hella uusitaan ja makkari kulkuaukko laitetaan umpeen hellan takaa. Tumman tumma tummunut kaunis kattopaneli jää, hella jää ja vanha puulattia kaivetaan esiin. Löysin lampun joka on juuri esille kaivettavan puulattian värinen... Summa summaarum, nautin siis täysin siemauksin! Ja pesukoneen asennusta odotan kuin kuuta nousevaa!
 
(Siirretty Lokakuu 2012 kirjoitus)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti